Welkom op de site van VAN MEGCHELEN INTERNATIONAL B.V. in Geldrop.

Als u op zoek bent naar materialen voor het maken, verfraaien, kleuren of restaureren van meubels, vloeren en interieurs, dan bent u hier op het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in exclusief meubel- en bouwbeslag en producten voor de afwerking van hout.

Aangezien wij ernaar streven om zo compleet mogelijk te zijn en het assortiment continue in beweging is, kan het zijn dat u iets (nog) niet kunt vinden op onze website. Neem hiervoor gerust contact met ons op, of bel met:

040-2857205.

Voor het online assortiment: klik hier of op de knop aan de linkerkant met daarop "catalogus/webshop"

Wij staan met 5 enthousiaste medewerkers voor u klaar om u van dienst te zijn, want wij zijn een bedrijf dat service, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bijna al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar en wij kunnen uw bestellingen dan ook zeer snel bij u afleveren. Op afspraak kunnen wij uw bedrijf eventueel ook bezoeken om u te adviseren.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Ons adres is: Spaarpot 125, 5667 KW  Geldrop

Wij wensen u veel plezier op de site!P.S. Bekijkt u onze site vanuit Belgie, en wilt u onze producten bestellen, of meer hierover weten, neem dan contact op met onze Belgische vestiging:

Falger bvba

2300  TURNHOUT

Tel: 014-418727

mail: falgerbvba@skynet.be